/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ A dispărut de peste o lună de zile! Un bărbat de 36 de ani, căutat cu disperare de poliție şi rude

missing
16 mai 2018, ora 07:01

Din 27 martie, omul se afla în vizită la rudele sale din satul Constantinovca. La 1 aprilie, acesta s-a pornit spre Tiraspol, însă până în prezent nu se știe nimic despre locu aflării acestuia scrie novostipmr.com.

Semnalmente: arată de 35 de ani, înălțimea de 165-170 de centimetri, constituție corporală medie, forma feței ovală, sprâncene drepte, ochi de culoare sură, culoarea părului aurie, tuns scurt.

Bărbatul mai are pe umărul drept un tatuaj sub forma de înscrisul „S.E.R.”, iar pe barbă o cicatrice de 2-3 centimetri.

În momentul dispariției era îmbrăcat cu un chipiu de culoare maro închis, o jachetă de culoare albastru închis, blugi albastri și era încălțat cu adidași albaștri. Avea o geantă cu obiectele personale, un pașaport al unui cetățean din regiunea transnistreană și un telefon mobil Samsung.

Persoanele care cunosc ceva despre acest bărbat sau locul aflării lui sunt rugați să sun la numerele de telefoane: 102, 0 (216) 2-14-18, 0 (216) 2-14-22 sau 0 (533) 8-15-29.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram