01:00:32 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Au ajuns să se teamă de casa în care locuiesc de 10 ani! Ce se întâmplă în bucătăria lor în fiecare dimineață

Știri 15.05.2018 20:02 Vizualizări1989 Autor: Ziarul National
VIDEO // Au ajuns să se teamă de casa în care locuiesc de 10 ani! Ce se întâmplă în bucătăria lor în fiecare dimineață sursa: ciao.ro


Robert și Pauline se tem să mai locuiască în casa lor. Aceștia au povestit recent ce se întâmplă în casa în care locuiesc de mai bine de 10 ani. Mai mult, și câteva imagini surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere, amplasate peste tot, dovedesc situația bizară în care aceștia se află.

Alături de fiul lor, Barry, cuplul locuiește într-o casă din orășelul Gravesend. De la un timp, însă, ei au observat lucruri tot mai stranii în locuința lor.

Robert și Pauline au mărturisit că de aproximativ șase ani sunt înfricoșați de ceea ce se întâmplă în casa lor. Asta deoarece cuplul de englezi a început să observe lucruri stranii care se întâmplau din senin. Deși la început au crezut că nu văd bine, totul se repetă aproape zilnic.

Oamenii sunt convinși că locuința lor e bântuită, dar și că au de a face fie cu o fantomă, fie cu un demon.

În filmulețele pe care aceștia le-au tot postat pe YouTube se poate vedea cum în bucătăria lor încep să se miște ceștile de cafea sau că poarta de la intrare se deschide sau închide singură.

Imaginile îți dau fiori pe spate, mai ales că nu par absolut deloc trucate, așa cum se credea inițial. Robert, Pauline și fiul lor, Barry, sunt convinși că în casa lor se petrec lucruri supranaturale.

În vârstă de 33 de ani, Barry e de părere că în dormitorul lui mereu a existat „un portal spre o altă lume”, dar și că entitatea care le bântuie casa e hotărâtă să îi alunge pe oameni de acolo. Rând pe rând, prietenii și vecinii oamenilor s-au temut să mai treacă pragul locuinței lor.

„Orice ar trăi în casa noastră nu e cu siguranță om. Credem că e vorba de un demon, îi simt prezența aproape mereu. Îmi aduce aminte și de filmele de groază situația în care ne aflăm noi”, a povestit Barry, potrivit mirror.co.uk.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md