Recomandări #diez. Cele mai interesante evenimente pentru miercuri, 16 mai

events aziii

Deși nu este o zi prea încărcată, ziua de miercurii, 16 mai, ți-a pregătit câteva evenimente care s-ar putea să te intereseze și să îți animeze un pic programul zilnic.

#Dezbateri Publice Electorale la Chișinău (Runda I) | Promo-LEX

byvtrcexervrg

În contextul alegerilor locale din 20 mai 2018, Asociația Promo-LEX invită locuitorii municipiului Chișinău la prima rundă de Dezbateri Publice Electorale, care va avea loc pe 16 mai 2018, în incinta Centrului Cultural „Odeon”, strada Mihai Eminescu 55. În cadrul dezbaterilor vor participa candidații la funcția de primar: Vasile Costiuc, Alexandr Roșco, Valeriu Munteanu, Alexandra Can, Constantin Codreanu. Cei prezenți la eveniment vor putea adresa întrebări candidaților în cadrul rubricii Microfonul Liber. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#CuMINTE la BAC 2018

kmjnyhbtg

În zilele de 14, 15, 16 și 17 mai, de la 19:10 până la 20:00, împreună cu profesori și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, TRM pune accentul pe cele mai importante aspecte ale examenelor la: Limba și Literatura română, Limbi străine, Matematică, Examenele la alegere. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Forumul Tinerilor din Minoritați

uuybtvrc

Platforma Tineretului pentru Solidaritate Interetnică cu sprijinul Oficiului Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului, invită reprezentanți ai diferitelor grupuri naționale, etnice, religioase și lingvistice să participe la Forumul Tinerilor pentru Minorități și media a Republicii Moldova „Minoritățile și mass-media:Schimbarea percepțiilor, oferind microfonul celor neauziți”.Participanții vor avea posibilitatea să facă comentarii și/să adreseze întrebări către vorbitori, cu referire la subiectele puse în discuție. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Răzbunătorii: Războiul Infinitului

marvel film

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

marvel 1
marvel3

#Olympique de Marseille – Atletico Madrid

,ghmjghgf

Olympique de Marseille și Atletico Madrid se întâlnesc în finala UEFA Europa League 2017 – 2018. Meciul va fi jucat pe terenul Parc Olympique Lyonnais din Franța, iar echipa câștigătoare va juca în Supercupa Europei 2018. Pentru că finala UEFA Europa League merită vizionată, echipa diez a selectat câteva localuri care vor transmite în direct meciu Marseille  – Atletico Madrid, cu începere de la ora 21:45.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente