23:28:50 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Clipul INEDIT prin care trupa „Voltaj” promovează România

Monden 21.07.2015 18:00 Vizualizări1124 Autor: Ziarul National


Trupa „Voltaj” a lansat recent videoclipul noului single, intitulat „Din toată inima”. Acesta include imagini cu locuri spectaculoase din România şi secvenţe dintr-un documentar de promovare a ţării prin sporturi extreme şi acrobaţie, „Transylvania Dragon”, realizat de regizorul Sabin Dorohoi.

Parteneriatul dintre trupa „Voltaj” şi producătorul documentarului este mai vechi. Videoclipul piesei „De la Capăt”, care a reprezentat România la Eurovision 2015, a fost realizat cu secvenţe din scurtmetrajul „Calea Dunării”, semnat de Sabin Dorohoi, producătorul care a făcut şi „Transylvania Dragon”, informează Mediafax.

„Într-un fel, cele două filme pe care le-am lansat recent şi pe care băieţii de la Voltaj le-au preluat ulterior ca imagine a celor două piese se completează şi au un numitor comun foarte sensibil: România!”, mai spune Sabin Dorohoi.

Documentarul „Transylvania Dragon” este un proiect original realizat pe bază de voluntariat pentru promovarea ţării prin sport şi spectacol.

Este iniţiativa unor tineri profesionişti care au lucrat un an ca voluntari pentru acest demers. De aceea, deocamdată, documentarul este disponibil online numai ca „video on demand”.

Preţul vizionării este de 8 lei (2 dolari), iar suma care se va strânge va fi donată voluntarilor care au muncit pentru aces proiect.

Trupa „Voltaj” a participat la ediţia din acest an a concursului Eurovision, desfăşurat la Viena, şi s-a clasat pe locul al 15-lea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md