Campioana Moldovei a învins în această seară, la Orhei, cu scorul de 2-1, campioana Bulgariei, în manşa a doua din turul secund. În prima partidă, la Razgrad, Milsami s-a impus cu 1-0 prin golul lui Alexandru Antoniuc. 

Bulgarii au deschis scorul prin Wanderson în minutul 25. Împinşi de la spate de peste 3000 de spectatori, orheienii au readus egalitatea peste doar câteva secunde prin reuşita lui Gheorghe Andronic, care a împins cu capul mingea în plasa lui Stoianov.

Finalul de meci a fost unul dramatic, bulgarii având numeroase ocazii, dar Radu Mîţu şi colegii din defensivă au menţinut poarta intactă. Vulturii au dat lovitura când nimeni nu se aştepta, pe un contra-atac, autorul golului fiind Petru Racu, cu un minut înaintea terminării timpului regulamentar, jucător care a intrase chiar în locul lui Bud, cu câteva minute înainte..

Prin această eliminare, Ludogoreţ îşi încheie sezonul european, doar echipele care merg în turul 3 preliminar al UCL având şansa de a continua ulterior în Europa League. 

Anul trecut, Ludogoreţ s-a calificat în premieră în grupele UCL, după ce a trecut de Steaua în play-off, în urma loviturilor de departajare, cu fostul dinamovist Cosmin Moţi protagonist absolut. Fundaşul român a intrat în poartă după eliminarea lui Stoianov şi a apărat două dintre execuţiile de la 11 metri ale roş-albaştrilor.

În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Milsami Orhei va juca împotriva învingătoarei din dubla Skenderbeu (Albania) - Crusaders (Irlanda de Nord). În tur, albanezii au câştigat cu 4-1 pe teren propriu.