Lupu a infirmat declarațiile lui Dodon precum că PD i-a propus acestuia să devină premier

Președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a declarat astăzi că afirmațiile liderului socialist Igor Dodon precum că celui din urmă i s-ar fi propus de către PD funcția de premier al Republicii Moldova sunt false.

Lupu a spus astăzi jurnaliștilor că toate declarațiile socialiștilor sunt influențate de evenimentele din ultima perioadă.

“Am auzit despre insinuările făcute de Igor Dodon. Toate declarațiile, probabil, sunt determinate, pe de o parte de frustrarea celor de la PSRM după rezultatul pe care l-au obținut în urma alegerilor locale și pe de altă parte, caldurile caniculare i-au pocnit destul de serios. Îmi pare rău”, a spus acesta.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.