Recomandări #diez. Începem săptămâna frumos cu cele mai bune evenimente pentru ziua de marți, 15 mai

girl-1284187_960_720

O săptămână frumoasă începe cu recomandările #diez. I-ați prietenii și mergi la cele mai bune evenimente din ziua de 15 mai, iar pentru a nu sta mult pe gânduri la care dintre ele ai vrea să ajungi, noi ți-am pregătit o listă cu recomandări pentru marți.

#Concert extraordinar dedicat Zilei Europei

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Ambasada României în Republica Moldova organizează un concert extraordinar de muzică, cu prilejul Zilei Europei. Evenimentul va avea loc pe data de 15 mai, ora 18.00 la Sala cu Orgă şi va fi susţinut de Orchestra Naţională de Cameră a Sălii cu Orgă sub bagheta maestrului Cristian Florea, Corul Naţional de Cameră a Sălii cu Orgă condus de Ilona Stepan şi soliştii: Lola Croitoru (vioară), Cristian Florea (violoncel), Anna Strezeva (orgă), Nadejda Erhan (pian), Ion Negură (flaut) şi Ştefan Negură (nai).

Intrare este liberă în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii găsești AICI!

#VIDEOCHiOȘC: filme scurte în prezența autorului, Vladimir Turner

Mâine, 15 mai, ora 21:00, sunteți invitați la proiecția de filme scurte a lui Vladimir Turner, artistul ceh care va prezenta filmele sale și va vorbi despre gândurile sale vizavi de oraș.

Mai multe detalii despre filmele care vor fi proiectate dar și despre eveniment găsiți AICI!

#Curs de Tango pentru Începători

Clubul Tango Mania, lanseaza un nou curs de Tango Argentinian!

Fiecare Marți și Joi intre orele 17:00 – 18:30 și,
Luni și Miercuri intre 19:30 – 21:00.
Practica e comuna pentru toți, are loc fiecare Vinere – 19:00 – 22:00.

Acest curs este pentru toți cei care sunt în căutarea unei activități dinamice, sociale, creative și senzații noi, prieteni, hobby!

Mai multe detalii despre evenimente găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 15. 05. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 15 mai 2018  va fi o ședință deosebita. Ești invitat și tu să vii alături de organizatori ca să învățați împreună.

Mai multe detalii găsești AICI!

#TOXIC 2D (RU)


Într-o zi, străzile Parisului sunt invadate de o ceață mortală, așa că supraviețuitorii caută refugiu la ultimele etaje și pe acoperișurile clădirilor din oraș. Fără acces la informații, fără electricitate, apă sau alimente, o familie încearcă să iasă vie din această catastrofă… Dar orele trec, și se pare că nimeni nu le va veni în ajutor, așa că singura lor șansă de a scăpa cu viață este să-și încerce norocul și să iasă în străzile înecate în ceață…

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente