/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Liberalul Munteanu își atacă oponenții de la locale. Îi acuză că au programe asemănătoare, inspirate de la el

missing
14 mai 2018, ora 18:01

Aceștia trei au programe foarte asemănătoare. Mai mult decât atât, Năstase și Ceban s-au acuzat reciproc că, în proporție de 60% la sută unul ar fi copiat de la celălalt programul,” a declarat Munteanu.

Munteanu a mai spus că i s-a propus să se retragă din cursa electorală în favoarea lui Andrei Năstase. În acest sens, liberalul i-a făcut o invitație candidatului PPDA la dezbateri pentru a discuta programul electoral.

Eu fac o invitație personală D-nului Năstase pentru ca să ne întâlnim împreună, doar eu și dumnealui, la o dezbatere, atâta timp cât va fi nevoie, două-trei ore,” a adăugat liberalul.

Silvia Radu nu ne-a răspuns la telefon pentru a benefica de dreptul la replică, iar Andrei Năstase ne-a spus că nu vrea să comenteze ceea ce el a numit „aberațiile lui Munteanu”. Aceeași atitudine a avut-o și candidatul PSRM în cadrul unei conferințe.

Sănătate urații domnului Munteanu și să-l mai întrebați când mută Aeroportul în locul Academiei de Științe, Academia de Științe în locul Gării Feroviare, Gara Feroviară în locul la alte lucruri…Haideți pornim pe ironie, dar până la urmă,” a declarat socialistul Ceban.

Munteanu a profitat de prezența jurnaliștilor și a mai reiterat câteva promisiuni. Între acestea: reducerea facturilor la energia electrică și termică și revizuirea concesionării Aeroportului Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram