03:54:54 20.04.2024
Stiri

I-a ars mâna propriului fiu pe aragaz şi susţine că era „singurul lucru rămas de făcut”. Motivul?

Știri 13.05.2018 18:30 Vizualizări1326 Autor: Ziarul National
I-a ars mâna propriului fiu pe aragaz şi susţine că era „singurul lucru rămas de făcut”. Motivul? sursa: realitatea.net


O mama din Florida se apară, după ce a fost arestată deoarece și-a agresat copilul. Femeia susține că era „singurul lucru rămas de făcut”.

Miriam Rebolledo, o mamă în vârstă de 29 de ani, a fost arestată pentru abuz deosebit de grav, după ce i-a ars copilului său de șase ani mâna pe plita aragazului. Pedeapsa aplicată a venit după ce copilul ar fi lovit un coleg la școală.

„Acuzata a susținut că nu a mai putut suporta și a fost nevoită să folosească o măsură extremă de pedeapsă, pentru a-l învăța pe copil o lecție”, conform unui raport al poliției.

Într-un dialog cu presa, femeia a explicat contextul, sperând că alți părinți vor înțelege de ce modul în care ea a ales să-și pedepsească copilul e „justificabil”, notează Baby Unică.

„Toată ziua la știri vezi copii de 12-13-14 ani ce ajung să intre cu arma în școli, iar în țara asta e atât de ușor să pui mâna pe o armă…”, a explicat mama. În apărarea sa, femeia a început să povestească cum fiul său trece printr-o fază de rebeliune atât de severă, încât a început să omoare animale. Miriam susține că a încercat numeroase forme mai blânde de pedeapsă, l-ar fi dus inclusiv la psiholog, însă nimic nu pare să funcționeze.

„Copilul meu a ajuns atât de rebel, încât a omorât deja un animal mic. E atât de ușor să pună mâna pe o armă. Vreți ca fiul meu să crească și să ajungă un bătăuș care se ia de alți copii? Și nu se ia doar de băieți, a agresat și fete. Nu vreau ca fiul meu să ajungă genul de bărbat care își agresează soția”, a mai spus aceasta.

Sursa: realitatea.net


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md