Feciorul așa zisului ministru de interne de la Tiraspol, reținut în timp ce-și petrecea vacanța în Grecia

Feciorul “ministrului” de Interne de la Tiraspol, Ghenadie Kuzmiciov, a fost reținut în Grecia.

Maxim Kuzmiciov, care deține o funcție importantă în cadrul ministerului condus de tatăl său – șeful direcției de combatere a corupției, se afla în vacanță în Grecia în momentul reținerii, potrivit surselor noastre din anturajău său de la Tiraspol.

Acesta figurează în dosarul lui Vitalie Beșleagă, consilierul local din Varnița și proprietarul fabricii de apă minerală Varnița, arestat în noiembrie 2013 de către administrația transnistreană împreună cu cofondatorul companiei, Serghei Bevziuc.

Potrivit acelorași surse, Maxim Kuzmiciov deține și cetățenia Republicii Moldova și se afla în căutare internațională în dosarul Beșleagă.

Operațiunea ar fi fost realizată de către autoritățile moldovenești în colaborare cu cele grecești. Contactat de Moldova.ORG, serviciul de presă al Ministerului de Interne și al Procuraturii Generale, nu a confirmat și nici nu a infirmat informațiile.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare