07:04:03 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Jurnalista hărțuită în direct s-a răzbunat pe agresor și l-a lovit cu microfonul. „Nu regret deloc!”

Monden 13.05.2018 13:00 Vizualizări1753 Autor: Ziarul National
VIDEO // Jurnalista hărțuită în direct s-a răzbunat pe agresor și l-a lovit cu microfonul. „Nu regret deloc!” sursa: digisport.ro


Un moment surprins de camerele TV a făcut înconjurul lumii. O jurnalistă a reacționat neplăcut când un grup de fani i-au stricat intervenția televizată: l-a lovit cu microfonul pe unul dintre ei, despre care spune că a pipăit-o în timp ce ea se afla în direct.

Momentul a avut loc în Mexic, la un meci între Guadalajara și Toronto, încheiat cu victoria gazdelor. Extrem de fericiți de pe urma succesului, fanii celor de la Guadalajara au stricat o intervenție în direct a reporterului Maria Fernanda Mora, de la Fox News.

Dacă gălăgia ar fi putut fi depășită, cu toate neplăcerile, jurnalista nu a putut trece peste un gest grosolan al unuia dintre cei aflați în spatele său, care a pipăit-o fără menajamente în zonele intime. Maria Fernanda Mora s-a întors imediat și, fără să țină cont că încă era în direct, l-a lovit cu microfonul pe vinovat, care nu se aștepta la o asemenea replică.

„Ce mi s-a întâmplat mie pățesc mii de femei în fiecare zi, în locurile publice. Diferența este că mie mi s-a întâmplat în timpul unei legături în direct la televiziune și am decis să mă apăr. Reacția mea a transformat totul în ceva viral”, a spus Maria Fernanda Mora, potrivit britanicilor de la Daily Mail.

„Am crezut că ar putea fi o frecare accidentală, pentru că oamenii se îmbulzeau, iar eu am continuat să vorbesc către cameră. Acest tip a prins curaj din cauza lipsei mele de reacție și de faptul că eu am continuat să îmi fac treaba și mi-a mai pus de două ori mâna pe fund. Am decis să mă apăr. Nu o să tac, atunci când e vorba de hărțuire sexuală”, a mai spus jurnalista din Mexic.

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md