Evenimente superbe pentru ziua de sâmbătă, 12 mai. Fiți gata pentru noi provocări

primavara-anotimpul-reinnoirii-potrivit-pentru-inceputuri-si-schimbari

Sâmbătă, 12 mai, e ziua în care oamenii se odihnesc, fac curățenie sau caută unde să se distreze. Noi v-am economisit puțin timp, de aceea, iată câteva locuri unde ați putea petrece momente de nuitat.

#Pizza party – Cu 123 lei mănânci cât încape!

Erik The Red, vă invită la Pizza Party, cele mai populare fiind: Peperoni, 4 cheesese, Romano, Margarita.  Prețul pentru o persoană este de 123 lei și mănânci pizza cât încape. Veți chefui în stil Italian cu muzică și multe momente unice care vor fi surprinse de un fotograf profesionist.

Regulamentul ofertei este simplu: 

#Prețul indicat este pentru o persoană.

#În cazul în care o persoană a comandat Pizza Party dar au consumat-o două sau mai multe persoane, Pub-ul are dreptul să încludă în cont numărul de oferte egale cu persoane la masă.

#Oferta este valabilă doar în incinta pub-ului (nu și pentru livrare). Informații adiționale le aflați la numărul de telefon: 079776650

Pagina evenimentului aici.

#Spectacolul „Abracadabra” la Jumbo

Un început frumos de weekend vă poate marca pe toată ziua. Veniți și savurați din plin acest frumos spectacol. Va fi multa magie, zâmbete și distracție. Intrarea este liberă!

Unde? Jumbo, str. Decebal 23/1, la ora 13:00.

Pagina evenimentului aici.

#Colecționarul

Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca. Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa.

Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tânărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană. „Colecționarul” este mai mult decât un thriller, este o analiză psihologică fină a ființei umane, strivită de presiunile propriei persoane.

Prețul biletelor: 150 de lei. Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

Pagina evenimentului aici.

#Moldova YouthSpeak Forum 2018

YouthSpeak Forum este o mișcare globală organizată anual în peste 120 de țări, în Moldova fiind la a treia ediție. Moldova YouthSpeak Forum își propune să creeze conexiunea dintre persoane din domenii și generații diferite, care vor discuta asupra celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă setate de Organizația Națiunilor Unite în anul 2015 drept indicatori a ”unei lumi mai bune” către anul 2030. Astfel, dacă ești tânăr și vrei să Fii Vocea Generației Tale, te invităm cu mare drag pe 12 mai, începând cu ora 9:00, pe strada Studenților 9/11 (Tekwill).

Subiectul principal al evenimentului din acest an este axat pe două dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă: „Educația de Calitate” și ”Lucrul Decent și Creștere Economică în Moldova”. YouthSpeak Forum va întruni speakeri din sectorul public și privat, discuții panel și workshop-uri care vor fi structurate în 3 părți:

Formularul de aplicare aici.

YouthSpeak Forum este organizat de AIESEC – o rețea globală de tineri, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate, cu suportul guvernului Republicii Moldova și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în calitate de partener general.

Pagina evenimentului aici.

#Sobibor

Istoria rezistenței spiritului uman mașinei de distrugere fără suflet. În octombrie 1943, deținuții de la Sobibor, conduşi de locotenentul Armatei Roșii Alexander Pechersky, ridică o revoltă – singura revoltă reușită în lagărul de moarte nazist.

yu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente