/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Polițiștii s-au duelat la mușchi. La campionatul poliției naționale la armwrestling au participat și 38 de polițiste

missing
11 mai 2018, ora 17:24

Aproape 200 de polițiști și polițiste și-au măsurat forțele în cadrul competiției de armwresling. Concursul s-a desfășurat pe categorii de greutate – la bărbați 70, 80, 90 kg, iar pentru femei – 60 și 60+.

„Nu știm care va fi persoana cu care vom lupta. Poate fi și mai puternică decât mine, adică sunt un pic de emoții, dar ne susținem reciproc.”

„E ceva interesant pentru noi, e o experiență, plus la asta pentru prima dată se organizează așa campionat. Așteptăm, emoții sunt.”

„Cred că este greu și aici și la serviciu. La serviciu ai de a face cu cetățenii – aici contezi doar pe sine.”

Pentru cele 38 de participante, concursul a venit și cu emoții. Și 13 veterani și-au încercat puterile la campionat. L-am întrebat și pe șeful IGP dacă va participa în competiție.

„Sincer nu cred că am să fac concurență celor mai buni pentru că nu am prea mult timp să fac sport, deși fac,” ne-a declarat Pânzari.

La final, cei mai puternici se vor alege cu diplome, cupe și cu premii bănești din partea organizatorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram