/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cei doi presupuși asasini azeri reținuți de Poliția de Frontieră pe 8 mai au primit 30 de zile de arest

11 mai 2018, ora 15:46

Amintim că, poliția de frontieră au pornit cercetări penale pe numele a doi cetățeni de origine azeră pentru traversarea ilegală a frontierei de stat. În cadrul cauzei penale s-a stabilit că bărbații sunt căutați de autoritățile de drept din Ucraina, pentru comiterea unui atac armat asupra unui grup de persoane, soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia

Suspecții, cetățeni ai Ucrainei cu vârste de 26 și 32 de ani, au fost reținuți la 8 mai 2018, în urma parvenirii unei informației operative în adresa Inspectoratului Național de Investigații al IGP.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către echipa comună formată din ofițerii Direcției Urmărire Penală a Poliției de Frontieră, Direcției Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului Național de Investigații, Serviciului Informații Securitate și procurorii Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate și Cazuri Speciale, în conlucrare cu angajații Direcției Poliției Criminale din Ucraina, s-a stabilit că tinerii au traversat ilegal frontiera Republica Moldova, intenționând să-și perfecteze acte false. Ulterior, bărbații urmau să părăsească Republica Moldova, cu destinația Turcia, pentru eschivarea de la răspunderea penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram