/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O companie aeriană va lansa în iulie o cursă avia directă spre litoralul românesc

11 mai 2018, ora 12:31

Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a anunţat, joi, că Tarom revine la Constanţa, începând cu 1 iulie, când va opera un zbor spre Chişinău, în perioada verii.

„Au fost tratative îndelungate pentru mai multe destinaţii. Am reuşit totuşi Chişinăul. Începe cu 1 iulie, minim trei frecvenţe pe săptămână”, a spus Artagea, precizând şi că de promovarea acestor curse se vor ocupa atât compania Tarom, cât şi repezentanţi ai aeroporturilor din Constanţa şi Chişinău.

Artagea a mai spus că zborurile vor avea loc, deocamdată, numai pe durata verii, iar preţurile nu au fost încă stabilite.

„Nu ştim cât vor costa biletele, de-abia ieri (miercuri – n.r.) am încheiat acest parteneriat. (…) Va fi numai pe timpul verii. Dacă va funcţiona probabil va merge mai departe. Sper să avem alte destinaţii care vor merge tot timpul anului”, a mai spus Artagea.

Destinaţiile externe spre care decolează aeronave de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa sunt Bruxelles, Istanbul, Londra, Milano, Paris şi Talin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram