12:16:37 24.04.2024
Stiri

Autobuzele DONATE de Primăria București circulă de o săptămână pe străzile Chișinăului. Unii pasageri așteaptă special „Mercedesurile”

Știri 10.05.2018 20:30 Vizualizări1669 Autor: Ziarul National
Autobuzele DONATE de Primăria București circulă de o săptămână pe străzile Chișinăului. Unii pasageri așteaptă special „Mercedesurile”


Cele două autobuze donate de Primăria București circulă deja de o săptămână pe străzile municipiului Chișinău. Pasagerii rutei nr. 5, care uneşte sectoarele Ciocana – Râşcani – Centru – Botanica, spun că uneori așteaptă anume „Mercedesurile” de la București, deoarece sunt dotate cu sistem de aer condiționat și sunt foarte curate.

Și cei doi șoferi care conduc autobuzele sunt încântați de noile mijloace de transport.

„Este mai bun decât cele pe care le avem noi. Caroseria e mai joasă și călătorii pot urca și coborî mult mai ușor. Am condus zeci de autobuze, dar acesta e mult mai confortabil”, a spus șoferul Sergiu Căstăşan, citat de Publika TV.

Unităţile de transport donate de Primăria București sunt produse în anul 2006, au o capacitate de câte 100 de locuri și sunt dotate cu aer condiționat. De asemenea, unitățile de transport au podea joasă şi sunt destinate inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii.

Cele două autobuze au fost donate locuitorilor municipiului în baza Programului de cooperare între oraşele Bucureşti şi Chişinău, document semnat în luna februarie curent de primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, şi primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md