Amintirile din copilărie ce-ți pot aduce 1.000 de euro. Detalii despre cum puteți participa la concurs

concurs-metro-amintiri-din-copilarie

Amintirile din copilărie sunt ceea ce ne conturează ca maturi, sunt baza pe care ne-am format, sunt neprețuite.

Totuși, ele pot fi remunerate cu un premiu real! În ajunul zilei de 1 iunie 2018, echipa Metro lansează concursul „Amintiri din Copilărie”, care te provoacă să valorifici în mod direct frumoasele momente pe care ți le amintești și să le spui, cu această ocazie, „Mulțumesc” părinților într-un mod cu totul deosebit.

Cu toții am avut momente frumoase, alături de cei care ne-au susținut și format ca personalități. Momente glorioase, adevărate pilde pentru cei din jur, năzbâtii legendare sau simple momente în care ni se citea o poveste, ni se dădeau bani de pâine (pe care o aduceam acasă mușcată) sau ni se aduceau „dulciuri de la iepuraș”. Sărbători, descoperiri și lecții de viață.

amintiri-din-copilarie-jocuri-in-grup

Concursul inițiat de rețeaua de magazine Metro vine să ne readucă, în pragul Sărbătorii copiilor, zâmbetul nevinovat pe față. Ideea ar fi că trebuie să filmezi un video de până la 1 minut, în care să povestești cea mai frumoasă amintire, pe care ți-a lăsat-o copilăria alături de părinții tăi, iar câștigătorul va primi 1000 de euro!

Alături de părinți am învățat să interacționăm cu mediul din jur. Ei sunt modelele noastre în viață și oamenii, care iubesc necondiționat și mereu își așteaptă odraslele acasă. Premiul de 1000 de euro poate fi un minunat mod de a finanța o reuniune de familie sau un sac întreg de „dulciuri de la iepuraș”, deja pentru tânăra generație. Cu toate acestea, cel mai important premiu va fi chiar gestul de a rememora frumusețea unei perioade, ce nu își mai are echivalent în viața matură. Mai ales că pot participa chiar și copiii, pornind de la vârsta de 14 ani împliniți până la adulții și maturii care încă se mai simt copii, indiferent de vârsta din documente.

amintiri-din-copilarie-joc-in-nisip

Pe lângă premiul bănesc, echipa Metro va selecta un top 5 cu cele mai frumoase surprize și momente despre care vor povesti participanții și le vor publica pe rețelele de socializare cu o săptămâna înainte de 1 iunie 2018. Astfel, copiii de acum vor putea arunca o privire în copilăria generațiilor de înaintea lor. Toți cei care își amintesc cu nostalgie despre momentele pe care tânăra generație nu are cum să le mai înțeleagă au acum ocazia de a împărtăși direct o experiență unică. Poveștile nu mor, iar istoria are și o latură aparte, fără tangențe cu schimbările mondiale sau politice. Fiecare are o părticică de istorie, pe care ar vrea să o păstreze și să o transmită mai departe, o istorie a emoțiilor și experiențelor.

Acest concurs de Ziua copiilor este concomitent o metodă de a mulțumi părinților pentru frumoasa noastră copilărie și de a pune o piatră de temelie pentru o perioadă chiar mai frumoasă în viața micuților de acum. Merită să ducem mai departe farmecul acestei perioade și să celebrăm relația specială dintre părinți și copii.

amintiri-din-copilarie-parinti-copii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente