Pavel Filip despre Programul ”Drumuri bune pentru Moldova”: cinci porţiuni de drum au fost finalizate

Programul ”Drumuri bune pentru Moldova” este desfășurare: cinci porțiuni de drum au fost deja finalizate, trei porțiuni sunt în șantiere, iar munca pe alte zece segmente urmează să fie inițiată în această săptămână, a declarat astăzi premierul Pavel Filip în debutul ședinței Guvernului.

Totodată, premierul a cerut Ministerului Economiei să prezinte săptămânal informaţii privind desfăşurarea lucrărilor în cadrul acestui program.

“Este un program important pentru că s-au acordat bani mulţi (1,6 miliarde de lei). Ne-am propus până la finele acestui an să ducem la capăt acest proiect. Voi urmări personal desfășurarea lucrărilor, o să rog Ministerul Economiei să îmi prezinte săptămânal informaţii despre problemele care apar”, a spus oficialul.

El a îndemnat autoritățile să comunice cu oamenii din localităţile unde se construiesc aceste drumuri, să fie înţelegători pentru că provoacă şi un disconfort atâta timp cât se fac lucrări, după vor avea de beneficiat.

În total, în cadrul programului ”Drumuri bune pentru Moldova” lansat de Guvern vor fi reabilitați peste 1200 de kilometri de drumuri locale.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.