Un moldovean cu afecțiuni psihice, dat dispărut de rude, găsit de polițiștii de frontieră în preajma gării feroviare din Lipcani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un moldovean cu afecțiuni psihice care era anunțat în căutare de rudele sale a fost depistat în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Criva. Bărbatul a fost declarat dispărut în seara zilei de 8 mai curent și depistat de polițiștii de frontieră în dimineața de 9 mai, în preajma gării feroviare din orașul Lipcani.

Astfel, la nivelul SPF Criva a parvenit solicitarea din partea IP Drepcăuți de a acorda ajutorul în căutarea unui bărbat de 55 de ani, anunțat de rude ca dispărut de câteva ore. Din informațiile preliminare s-a precizat că cetățeanul se află la evidența medicului psihiatru din localitatea Slobozia-Șirăuți. Operativ au fost direcționate pe diferite segmente de frontieră mai multe patrule ale Poliției de Frontieră în vederea depistării persoanei în cauză. După o noapte de căutări, polițiștii de frontieră au descoperit bărbatul, care hoinărea în zona gării feroviare din Lipcani.

Acesta a fost luat la sediul SPF Criva până la venirea reprezentantului de poliție locală și anunțate rudele despre găsirea lui.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...