Recomandări #diez: Evenimente la care poți merge împreună cu prietenii și familia joi, 10 mai

love-3189894_960_720

Ce faci în această zi de joi? Dacă nu ai încă un plan bine pus la punct, atunci noi venim să te ajutăm cu lista de recomandări de evenimente distractive și utile. Petrece timpul frumos în zilele calde de primăvară!

#Simpozion științific studențesc interuniversitar

gy5tf4r

Simpozionul științific studențesc interuniversitar este desfășurat în cadrul proiectului „Alegerea este a TA – educație electorală a tinerilor din raionul Cahul”, cu susținerea financiară a Fondului de Prietenie al Ambasadorului oferit de Departamentul de Stat al SUA. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Săptămâna ușilor deschise la facultatea Contabilitate, ASEM

The-finish-day-TEMPUS-SUCSID-project-consortium-ASEM

Pentru cei care sunt interesați de o carieră în domeniul financiar-contabil Universitatea de studii Economice organizează săptămâna ușilor deschise. Cei interesați de eveniment pot vedea programul acestuia AICI. În cadrul evenimentului veți putea asista la lecții, la activitățile extra-curriculare,  să comunicați direct cu studenții/profesorii de la facultate și să obții răspunsuri la întrebări chiar de la decanul facultății. Pentru înregistrare intră AICI.  Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Super Hero Quiz

gtf4rde

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#KIKORIKI: DEJA VU

tvrcew

fvrgbthnyjjmuu,oimkunybhtv

#WestHam – Manchester United

nybtr

Dacă îți place fotbalul englez atunci seara de joi îți aduce un meci din Premier League. Echipa West Ham Unite primește pe teren propriu echipa Manchester United. Echipa gazdă se află în apropiere de zona de retrogradare, astfel meciul promite a fi unul interesant. Mai multe detalii despre unde poți viziona acest meci cu prietenii sau familia găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente