18:16:31 16.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Plahotniuc a fost în centrul atenției în Scuarul Catedralei. A mâncat terci de hrișcă și a făcut o baie de mulțime. Ce mesaj a transmis de 9 MAI

Politică 09.05.2018 15:15 Vizualizări2468 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Plahotniuc a fost în centrul atenției în Scuarul Catedralei. A mâncat terci de hrișcă și a făcut o baie de mulțime. Ce mesaj a transmis de 9 MAI facebook/VladPlahotniuc


Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, care nu prea apare în public de obicei, s-a simțit în largul său în Scuarul Catedralei, acolo unde a fost amenajată astăzi o cantină mobilă. Acesta, alături de premierul Pavel Filip și spicherul Andrian Candu, a mâncat împreună cu veteranii, iar ulterior a stat de vorbă cu cetățenii, a luat copii în brațe și a făcut poze cu cei care și-au dorit asta.

Președintele democraților a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook cu prilejul zilei de 9 mai.

„Am întâlnit în această dimineață, în centrul Chișinăului, oameni care au trăit vremurile celui de-al Doilea Război Mondial. Au fost vremuri cumplite, greu de imaginat și pe care îmi doresc să nu le trăim vreodată nici noi, nici copiii noștri. Însă, pentru asta trebuie să muncim cu toții, în fiecare zi, pentru a construi o lume mai bună.

Să începem prin a-i onora pe cei a căror luptă a făcut posibilă crearea Europei libere, puternice și democratice de azi. Să continuăm prin a sărbători, mereu împreună atât Ziua Europei, cât și Ziua Victoriei, ca un simbol al prieteniei și păcii între popoare”, a scris acesta.

De menționat că PD organizează astăzi mai multe acțiuni în centrul capitalei. Evenimentul va culmina cu un concert, care va începe la ora 17.00. Invitați speciali sunt Nikolai Bascov și Thomas Anders.

















Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md