/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Plahotniuc a refuzat să bea o „riumcă” de vodkă. Președintele PD, surprins în PMAN la bucătăria de câmp

missing
09 mai 2018, ora 14:07

Acesta era împreună cu premierul Pavel Filip, președintele Parlamentului Adrian Candu, deputatul Constantin Țuțu dar și alți membri de partid. De asemenea, era înconjurat de Constantin Botnari alias borsetka și de mai mulți bodyguarzi.

Din imagini vedem că o femeie a fost lăsată să vorbească cu Plahotniuc, după ce aceasta i-a explicat ceva, Plahotniuc i-a făcut semn lui Botnari care a continuat discuția, putem să presupune că aceluia i s-a indicat să o ajute pe doamnă.

Menționăm că, în seara zilei de 9 mai, partidul democrat organizează un concert la care vor evolua interpreții: Delia, Irina Rimeș, Nikolay Baskov, solistul trupei Modern Talking – Thomas Anders și formația Blue.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram