11:37:10 28.03.2024
Stiri

Gala premiilor UNITER 2018 // Regele moare, actorii trăiesc!

Monden 08.05.2018 18:01 Vizualizări1716 Autor: Ziarul National
Gala premiilor UNITER 2018 // Regele moare, actorii trăiesc! Sursa: libertatea.ro


Premiul pentru cea mai buna actriță în rol principal și cel pentru cel mai bun actor principal au revenit cuplului de actori Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, pentru prestațiile extraordinare din spectacolul „Regele moare”, pusă în scenă la Naționalul bucureștean.

Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru rolul Regina Marguerite din spectacolul „Regele moare”, de Eugène Ionesco, regia Andrei şi Andreea Grosu la Teatrul Naţional, Mariana Mihuț. Actrița a urcat pe scenă în aplauze și-a dorit să dedice valorosul premiu unei persoane: nepotului său, Mircea.

Mariana Mihuţ, cea mai bună actriţă într-un rol principal

Partenerul ei de viață și de scenă, Victor Rebengiuc, a primit și el cea mai înaltă distincţie a Galei Uniter, cel mai bun actor în rol principal – regele Bérenger din spectacolul „Regele Moare”.

„Un premiu pe care, vă spun, l-aş fi dorit dat unui actor mai tânăr decât mine. Sunt tânăr. Eu sunt vechi. Sunt, cum să vă spun, de 62 de ani pe scenă, este o viaţă de om. Am mai luat premii. Nu pot să vă spun că nu-mi place să iau premiu, dar ce pot să spun este că un premiu nu mă schimbă, adică nu înţeleg dintr-odată că am devenit ceva ce nu mai există pe lumea asta”, a spus Victor Rebengiuc pe scenă. Tot pe scenă și jucând „Regele moare” și-a sărbatorit actorul și cea de-a 85-a aniversare.

Victor Rebengiuc, cel mai bun actor într-un rol principal

Sursa: libertatea.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md