/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Promite că va curăța râul Bâc. Liberalul Munteanu vrea să continue proiectele lui Chirtoacă

missing
08 mai 2018, ora 17:59

„Anumiți candidați electorali vin și inventează probleme, vin și inventează soluții pentru probleme, care au un mare grad de rezolvare sau care sunt în derulare, care se realizează de mai mulți ani”, a menționat Valeriu Munteanu.

Cu toate acestea, el însuși a formulat promisiuni în baza unor proiecte deja în derulare: „Știu gradul de maturitate a fiecărui proiect și proiecte pe care mă angajez atunci când voi fi primar al Chișinăului să le dezvolt, să le duc la desăvârșire. Reconstrucția stației de epurare, continuarea proiectului de reconstrucție și reparație a drumurilor. Pe domeniul transport, asamblarea de troleibuze”.

Munteanu s-a lăudat și cu un proiect personal pe care spune că l-a inițiat pe când era ministru al Mediului. El a promis că, dacă va ajunge primar, va curăța râului Bâc pe toată lungimea Chișinăului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram