Abia ieșit din închisoare, un tânăr de 27 de ani a recidivat, furând două telefoane mobile și deposedând o doamnă de bicicletă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 27 ani, originar din Chișinău a fost reținut de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Botanica. Acesta este bănuit de comiterea unui furt și a unui jaf, ambele în sectorul Botanica al capitalei. Este de menționat că individul a fost eliberat recent din pușcărie, unde și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare.

Potrivit informațiilor acumulate în cadrul acțiunilor speciale de investigații și de urmărire penală, pe data de 9 aprilie, bănuitul ar fi sustras dintr-o farmacie amplasată pe strada Independenței, bani și două telefoane mobile, unul de model „Nokia” în valoare de 2.000 de lei și un telefon de model „Samsung”, la fel în valoare de 2.000 de lei, cauzând un prejudiciu total de 4.150 lei.

Alt caz a avut loc pe data de 15 aprilie când făptașul ar fi fost implicat și într-un caz de jaf comis pe o stradă din sectorul Botanica al capitalei, acesta a sustras de la o doamnă în vârstă de 39 de ani o bicicletă în valoare de 5.700 de lei.

În cadrul audierilor bănuitul și-ar fi recunoscut vinovăția, fiind reținut pe un termen de 30 de zile, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Acesta este cercetat penal pentru furt și jaf, și conform legislației penale în vigoare acesta riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...