Navalnîi: Fiica lui Putin a obținut o nouă funcție înaltă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fiica președintelui rus Vladimir Putin, Katerina Tihonova, a devenit adjunct al prorectorului Universității de Stat din Moscova (MGU), a scris politicianul opozant rus Alexei Navalnîi în blogul său.

„După cum am aflat absolut întâmplător, Tihonova mai are și o funcție administrativă cum e cea de adjunct al proprectorului Universității de Stat din Moscova. MGU e o instituție extrem de coruptă (cum să nu fie când e administrată de un membru de la „Edinaia Rossia”). În schimb, acolo sunt mulți studenți și doctoranți onești, care monitorizează actele și dispozițiile instituției respective anume în sensul corupției și mistificărilor. Iată o așa persoană a și observat apariția unui adjunct al prorectorului, necunoscut anterior, și, mai apoi, ne-a și trimis această informație”, scrie opozantul rus, citat de UNIAN.

Potrivit lui Navalnîi, la cei 28 de ani ai săi, Tihonova a ocupat înalta funcție deja a patra oară. Ea a devenit șeful Centrului național al rezervei intelectuale de pe lângă Universitatea de Stat „M.V. Lomonosov”, director al Fundației de susținere a activității științifice a studenților, doctoranților și a tinerilor savanți „Dezvoltarea națională intelectuală” (al cărei fondator este MGU) și, de asemenea, membru al organului de conducere a universității – Consiliul științific al universității (MGU) în care intră doctorii în știință și decanii facultăților acestei instituții (considerată numărul unu în Rusia).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...