11:41:23 28.03.2024
Stiri

Oferă-ți ȘANSA de a iubi din nou

Știri 07.05.2018 20:02 Vizualizări1488 Autor: Ziarul National


Oferă-ți ȘANSA de a iubi din nou sursa: google.ro

Dezamăgirile sunt la tot pasul, sunt inevitabile, dar important este să treci peste și să îți oferi șansa de a iubi din nou. Ești om și faci greșeli. Te îndrăgostești de persoane nepotrivite, îți creezi o falsă și temporară fericire și pierzi timp prețios. Când o să înțelegi că viața ta este o poveste și că tu ești autorul? Trebuie să trăiești simplu, în armonie, să îi înțelegi pe cei din jurul tău.

Dacă te-ai înțepat în spinii unui trandafir, nu trebuie să îi urăști. Ferește-te de spini. Găsește mereu ieșirea de salvare din orice problemă, nu te plafona. Meriți să fii fericit și știi asta. Acordă-ți a doua șansă. Acceptă suflete bune și calde lângă ține.

Revenind la iubire…

Acest sentiment chiar îți da aripi. Persoana potrivită va aduce la viață tot ce e mai frumos din tine. Ca să ai o relație reușită, trebuie să ai încredere în tine. Spune-ți zilnic că ești frumoasă, puternică și ambițioasă.

Părerea ta despre tine este ca o etichetă în frunte. Cei cu care interacționezi, citesc întâi ce scrie pe fruntea ta. Apreciază-te. Nu căuta un corp frumos, caută un suflet frumos care să te înțeleagă și iubească.

Lasă trecutul, concentrează-te pe prezent și viitor. Scrie pe nisip amintirile triste, iar pe cele fericite, pe piatră. Începe o viață nouă, creează-te, dezvoltă-te pe toate planurile, fii mândră de omul care devii.

Suntem atât de preocupați de aspectul fizic, încât uităm să avem grijă de suflet. Găsește timp și pentru el. Rezervă-ți o zi pe lună doar pentru tine. Trezește-te la ce oră vrei, fă-ți o cafea, dansează în timp ce îți faci duș, cântă, bucură-te că trăiești.

Viața e doar una, dar dacă e trăită frumos, e de ajuns. Bucură-te de răsărit și apus, de orice adiere de vânt, de orice ploaie, fii un om pozitiv.

Universul complotează cu gândirea ta. Oferă-ți șansa de a iubi din nou viața, oamenii, lucrurile mărunte.

Sursa: tabu.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md