270 de atleţi din șapte ţări au concurat pe stadionul Dinamo. Arena a fost deschisă după renovare

r

După o pauză care a durat mai mulți ani, pe stadionul Dinamo a avut loc prima competiție sportivă. Autoritățile au anunțat că a fost renovată și modernizată pista de atletism a stadionului.

În acest weekend, pe stadionul „Dinamo” din capitală s-a desfăşurat turneul internaţional al primelor etape de preselecţie pentru Campionatul European dedicat Juniorilor (U-18) şi pentru Jocurile Olimpice pentru juniori, care va avea loc la toamna, la Buenos Aires (Argentina).

„Acest proiect a fost iniţiat încă din 2011, a fost tărăgănat, mult timp nu se găsea voinţă politică, dar astăzi avem deja obiectul finisat. Cel mai important este că astăzi se bucură atleţii care au posibilitatea să facă antrenamente pe un suport bine dotat”, a declarat președintele CNOS, Nicolae Juravschi.

Potrivit Infotag, după renovarea arenei, aceasta este prima competiţie din ultimii ani desfăşurată pe stadion. În special, a fost renovată complet pista de atletism a stadionului.

Finanțarea lucrărilor a fost alocată în cadrul unui proiect susţinut de Ministerul Afacerilor Interne, Comitetul Naţional Olimpic, Federaţia Naţională de Atletism, cu sprijinul Parlamentului Moldovei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente