/VIDEO/ Natalia Morari își schimbă conceptul emisiunii „Îmi doresc o ALTFEL de POLITICĂ...”

07 mai 2018, ora 17:39

„Emisiunea „Politica Nataliei Morari” va avea de astăzi un nou studio, o nouă grafică, dar, ce este mai important – o nouă abordare! Îmi doresc să le aduc oamenilor știri politice interesante, analize despre care mulți evită să vorbească. Este o emisiune pentru oameni liberi și cu spirit critic,” susține jurnalista.

În cei zece ani de activitate, Natalia Morari a reușit să ajungă una dintre cele mai bune jurnaliste din țară. În Moldova ea și-a început cariera la PublikaTV moderând o emisiune politică. A renunțat însă când i s-a cerut să nu mai fie echidistantă. Morari și-a continuat cariera la postul TV7, unde a lansat emisiunea „Politica”. În scurt timp, ea a reușit să câștige respectul telespectatorilor, iar programul ei devenit a unul dintre cele mai apreciate din țară.

„Am decis să nu renunț la denumirea emisiunii. Oamenii au îndrăgit-o și eu tot. Dar viața merge înainte. Cred că a venit timpul și momentul să fim altfel, mai direcți, mai tranșanți și nu doar să le dăm cuvântul politicienilor și să-i ascultăm cum ne mint frumos și fără să roșească. Îmi propun un alt format și abia aștept să văd reacția oamenilor,” explică Natalia Morari.

Prima ediție a emisiunii „Politica Nataliei Morari” va avea loc astăzi, la ora 21.30 și poate fi urmărită pe pagina de Facebook TV8.MD sau ONLINE pe site-ul televiziunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram