/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Verdict blând pentru șoferul BMW-ului care a accidentat mortal un poliţist la Coşniţa

07 mai 2018, ora 14:16

Procurorii au demonstrat vinovăţia inculpatului de „încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu decesul unei persoane, infracţiune comisă în stare de ebrietate”.

Tragedia s-a produs pe 3 februarie curent, când inculpatul, care conducea un BMW în stare de ebrietate pe traseul Dubăsari – Chişinău, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe acostamentul din sensul opus, tamponînd un pieton care staţiona în adiacentul comunei Coşniţa.

Impactul a fost atît de violent, încât victima, în vârstă de 28 de ani, a decedat pe loc. Potrivit informaţiilor, acesta era agent de patrulare şi, în acea zi, se afla în afara orelor de serviciu.

Rezultatele testării alcoolscopice au arătat că, în momentul accidentului, inculpatul avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,86 mg/l, iar în sânge concentraţia de alcool indica 1,63 g/l.

Fiind audiat de procurori, conducătorul auto şi-a recunoscut integral vina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram