/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Grădinița „Lăstăraș”, transmisă prin moștenire? Codreanu: „Nu se plătește nimic din cei 1400 de lei colectați de la părinți”

missing
07 mai 2018, ora 11:33

„Eu înțeleg că în ziua de astăzi nu doar universitățile se transmite prin moștenire, dar și grădinițele. Este unul din exemple unde grădinița se transmite pe cale de rudenie. E un exemplu vorbitor despre ce se întâmplă în sistemul de educație, unde se percep taxe exagerate și de ani de zile nu s-a făcut reparație. Unde nimic nu se plătește din cei 1400 de lei pe lună colectați de la părinți și se încasează câteva milioane de lei”, a menționat Codreanu.

Primarul interimar a cerut un raport în contextul acestei situației, dar și informații despre baza în care activează grădinițele private.

Menționăm că în vara anului 2017 grădinița a fost implicată într-un scandal după ce mai mulți părinți susțineau că în grupe nu se face curățenie, iar cei 1400 de lei pe care îi achită Asociației nu sunt utilizați pentru servicii suplimentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram