03:01:59 29.03.2024
Stiri

Motive UIMITOARE pentru care bărbaţii iubesc femeile

Știri 06.05.2018 17:02 Vizualizări3553 Autor: Ziarul National


Motive UIMITOARE pentru care bărbaţii iubesc femeile sursa: google.ro

Bărbaţii pot face orice lucru pe care îl fac femeile (cu excepţia sângerării non-stop timp de trei zile fără să moară). Acest lucru nu schimbă faptul că sentimentele de fericire, căldura sunt mult mai profunde atunci când femeia din viaţa ta face ceva pentru tine.

Iată câteva motive pentru care bărbaţii iubesc femeile şi pentru ce ar trebui să petreacă ceva timp pentru a le arăta doamnelor din viaţa lor cât de mult le apreciază:

Bărbaţii iubesc femeile pentru că nu sunt egoiste

În general femeile sunt mult mai generoase decât bărbaţii. Ele sunt cele care aduc băuturi (şi alte femei) la petreceri; ele întotdeauna o să-ţi ureze „La mulţi ani” şi apoi nu uită să-ţi dea şi un cadou; iar dacă le tratezi aşa cum merită te vor ajuta şi să-ţi faci ordine în cameră. Nu uita totuşi, să oferi reciprocitate, altfel tot ce vei primi este un adio din vârful buzelor.

Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt iertătoare

Ai greşit? Tot ce ai de făcut este ca atunci când îţi ceri iertare să atingi anumite puncte sensibile şi totul va fi şters cu buretele. În primul rând să pari cu adevărat supărat. În al doilea rând, spune-i că îi înţelegi sentimentele. Trei, spune-i că n-o să se mai întâmple şi a doua oară. Şi cam atât. Acum, dacă simţi sau nu exact ceea ce ai spus, este o altă poveste.

Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt curate

Ai observat ce bine miros femeile care abia şi-au spălat părul sau care se pregătesc să iasă pe uşă? Şi cu aceste cuvinte am spus tot. În general, femeile sunt mai curate şi mai îngrijite decât bărbaţii, dau mult mai multă atenţie felului în care arată.

Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt nebunatice

Bărbaţii doresc să facă lucruri ciudate în dormitor, însă trebuie să fie atenţi la modul în care femeia răspunde la aceste manevre. Uneori, chiar ele vin cu propuneri extravagante. Iar aceste femei nu trebuie scăpate din mână.

Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt umane

Sigure, uneori par greu de înţeles de către bărbaţi, însă cu mici diferenţe, sunt la fel ca bărbaţii. Stau pe canapea, se bucură de o sticlă de bere, se uită la TV până adorm şi se excită la fel ca bărbaţii.

Bărbaţii iubesc femeile pentru că creierul lor are o treime din creierul bărbaţilor

Afirmaţia de mai sus este dovedită ştiinţific. Acesta poate fi motivul pentru care femeile îi ascultă pe bărbaţi când vorbesc despre Messi sau alte subiecte legate de fotbal, cu toate că nu sunt deloc interesate de fenomen. Nu poate fi legat de faptul că le pasă atât de mult de opinia bărbatului despre fotbal, nu?

Bărbaţii iubesc femeile pentru „borcănelul lor de miere”

Acesta este un motiv evident, însă nu înseamnă că n-ar trebui menţionat aici. Sărută-l de noapte bună doar pentru a-i arăta cât de mult apreciezi acel loc care îţi oferă atât de multă plăcere şi, de ce nu, fericire.

Sursa: sfatulparintilor.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md