/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Neymar vrea să joace alături de Cristiano Ronaldo. Conducerea Realului ar fi început să demareze negocierile cu oficialii parizieni

missing
06 mai 2018, ora 16:29

Singura problemă ar fi clauza de rezilere a lui Neymar, care nu există, notează Prosport.

Dacă PSG şi-a permis să-i achite clauza şi să-l transfere de la Barcelona, în schimbul a 222 de milioane de euro, şeicii care conduc clubul francez nu i-au fixat lui Neymar o astfel de clauză în contract. Marca notează faptul că Ronaldo şi-a dat deja acordul cu privire la acest transfer, fiind încântat de calităţile lui Neymar.

Adus în vara trecută pentru 222 de milioane de euro, Neymar s-a impus imediat la PSG, reuşind să marcheze 28 de goluri în cele 30 de meciuri în care a evoluat.

Accidentat înaintea returului cu Real Madrid din Liga Campionilor, Neymar s-a operat şi a plecat în Brazilia, de unde a anunţat că nu va mai evolua pentru francezi în acest sezon, din cauza accidentării. Cel mai scump jucător transferat vreodată va reveni pe gazon în Rusia, la Campionatul Mondial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram