/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Îți cauți un job? Atunci ești așteptat la două târguri de muncă în Chișinău, dintre care unul online

06 mai 2018, ora 08:36

Forumul profesiilor „O carieră de succes acasă” și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate, care doresc să-și schimbe locul de muncă.

Tinerii vor avea posibilitatea de a se informa despre profesii, meserii solicitate pe piața muncii, despre instituțiile de învățământ și posibilitățile de însușire a unei profesii, meserii, despre domeniul tehnologii și posibilitățile deschiderii unei activități de antreprenoriat. Comunicarea cu angajatorii din diferite domenii de activitate și negocierea jobului potrivit este o altă oportunitate pentru tineri și dezvoltarea carierei lor.

Programul evenimentului include:

– oferte educaționale (orientare în lumea profesiilor/ meseriilor);
– ghidare în carieră (participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu);
– oferte de muncă ale angajatorilor (prezentarea locurilor de muncă vacante, discuții și negocierea unui loc de muncă cu agenții economici, aplicarea CV-lor la angajatori);
– oportunități de deschidere a unei afaceri;
– prezentarea domeniului tehnologii.

Uşile Forumului profesiilor şi Târgului locurilor de muncă pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori la 23 mai 2018, între orele 10:00 – 15:00, Radisson Blu Leogrand Hotel, mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 77 (intrare de pe str. Vlaicu Pârcălab). Intrare liberă!

Informaţii suplimentare despre evenimente puteți obține la Centrul de Apel – Piaţa Muncii, tel. 0 8000 1000, apel gratuit din orice localitate a Republicii Moldova (orele de lucru 8:30-15:30, de luni până vineri).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram