Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi pentru un sfârșit de săptămână cât mai productiv

t
Foto: Évelin Terres

Duminica este ziua în care absolut toți se odihnesc. Dacă nu știi unde să mergi pe 6 mai, echipa #diez îți propune o serie de evenimente, care îți vor da o doză de energie pentru săptămâna care vine. 

# POT Music 2018 – Semifinala 1

No automatic alt text available.

În fiecare duminică a lunii mai, ora 17.00 în club SEVEN ai posibilitatea să descoperi muzica tânără din Moldova și să votezi pentru artistul care merită să câștige! Fiecare concert al concursului va culmina cu participarea unui invitat special din afara țării. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Expoziție de Artă Modernă

Image may contain: text

O expoziție excepțională și plină de inspirație și culori! Descoperiți enigma din spatele fiecărui tablou și cum art-obiectele își povestesc istoria. Veniți să vedeți cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Opera Dama de Pică

Image may contain: 10 people, people standing and text

Dama de pică este o operă în trei acte și șapte tablouri de Piotr Ilici Ceaikovski. Libretul a fost scris de M.Ceaikovski și P.Ceaikovski, după povestirea lui Aleksandr Pușkin Pikovaya Dama (Dama de pică), 1883. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Insula câinilor

Image may contain: 1 person, dog

Din cauza unui focar de gripă canină, primarul unui orășel din Japonia se vede obligat să alunge toți câinii din oraș. Cum se desfășoară acțiunea și care este finalitatea ei vedeți la cinema. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Recital de pian cu Raffaele Scognamiglio (Italia)

Image may contain: text

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită duminică, 6 mai 2018, ora 18:00 la un concert susținut de pianistul italian Raffaele Scognamiglio. Muzicianul va încânta publicul cu creații de Chopin, Ciaikovski, Rahmaninov. Fost director al teatrului „Giuseppe Verdi” din Padova, Raffaele Scognamiglio este îndrăgostit de meleagurile noastre. Detalii vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente