21:00:52 28.03.2024
Stiri

Centenarul Marii Uniri, celebrat pe scena Eurovision!

Monden 05.05.2018 16:00 Vizualizări2352 Autor: Ziarul National
Centenarul Marii Uniri, celebrat pe scena Eurovision!


Reprezentanţii României la Eurovision, membrii trupei The Humans, vor celebra 100 de ani de la Marea Unire pe scena concursului, într-un mod „cu totul special", a anunţat solista formaţiei, Cristina Caramarcu.

Potrivit unui comunicat al TVR, The Humans au urcat vineri din nou pe scena Eurovision de la Altice Arena, Lisabona, la a doua sesiune de repetiţii pentru semifinala concursului.

Artiştii s-au declarat mulţumiţi de îmbunătăţirile aduse show-ului lor pe scenă, realizate în urma discuţiilor pe care le-au avut cu organizatorii la prima repetiţie.

„La 100 de ani de la Marea Unire, vom celebra Centenarul chiar pe scena Eurovision, într-un mod cu totul special. Nu vă spun mai multe acum, dar veţi afla joi, în direct, la TVR 1", a spus Cristina Caramarcu.

Trupa The Humans va cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision, pe 10 mai, atunci când va evalua și trupa „DoReDos”, reprezentanta R. Moldova.

Pentru a ajunge în finală, artiștii au nevoie de voturile publicului care vor conta în proporţie de 50%, restul fiind decizia juriului. Marea finală va avea loc două zile mai târziu, pe 12 mai.

Sub sloganul "All aboard", Eurovision Song Contest 2018 aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md