Ziua Victoriei și Ziua Europei în același loc. Programul activităților organizate de PD

O serie de activități pentru toate vârstele vor fi organizate, în centrul Chișinăului, de 9 mai, de către Partidul Democrat din Moldova. Locuitorii și oaspeții Capitalei sunt invitați să marcheze Ziua Victoriei și Ziua Europei, se arată într-un spot video lansat de partid.

Astfel, de la ora 10, în scuarul Catedralei, cei prezenți vor fi serviți cu terci ostășesc, vor asculta fanfara și vor admira antrenamentele câinilor salvatorilor. Copiii vor avea posibilitatea să deseneze pe asfalt.

Programul va continua cu o paradă a tradițiilor și a cântecelor populare, iar oamenii veniți în centrul orașului vor fi invitați la o horă mare a prieteniei și a păcii. Ulterior, maestrul Doga va veni cu surprize pentru iubitorii de muzică.

Seara va fi organizat un concert grandios, cu participarea artiștilor renumiți din țară și străinătate, Începând cu ora 19.00, pe scenă vor urca Irina Rimes, Delia, formația ”Blue” și Thomas Anders – solistul trupei Modern Talking. Organizatorii promit că vor fi și invitați-surpriză.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.