Un bărbat din Taraclia, condamnat la șase ani pentru că și-a violat fiica vitregă minoră. Procurorii cer 25 de ani de detenție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al raionului Taraclia a fost condamnat recent la șase ani de închisoare pentru violul fiicei sale vitrege minore, fiind luat sub strajă din sala de judecată. De asemenea, instanța a dispus încasarea de la inculpat, în folosul părții vătămate, a unui prejudiciu moral de 50 de mii de lei.

Potrivit materialelor cauzei penale, totul s-a întâmplat pe parcursul anului 2015, când bărbatul, în repetate rânduri și-a abuzat sexual fiica vitregă, în vârstă de 15 ani. Prima dată, sub pretextul de a merge la strâns porumb, acesta a ademenit fata într-o pădurice de la marginea localității, iar ulterior, a violat-o la locul său de muncă, unde inculpatul lucra ca paznic, iar minora venea să-i aducă de mâncare.

De fiecare dată, victima era batjocorită și amenințată cu moartea în caz că va povesti cuiva despre cele întâmplate.

Adevărul a ieșit la iveală la începutul anului 2016, atunci când minora a fugit de acasă, refugiindu-se la o rudă. Mama copilei, care nu știa despre chinurile fetei, s-a adresat la poliție ca să o caute. La scurt timp, oamenii legii au găsit fata, care le-a povestit de ce a recurs la acest gest.

Inculpatul, în vârstă de 39 de ani, era căsătorit cu mama victimei de mai mulți ani, având împreună încă doi copii minori. Procurorii consideră sentința instanței prea blândă și anunță că o vor contesta, insistând pe condamnarea inculpatului, pentru concurs de infracțiuni, la 25 de ani de detenție.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...