O sâmbătă perfectă cu evenimente sugerate de echipa #diez. Fiți cei mai fericiți alături de prietenii voștri

maxresdefault

Ce planuri aveți pentru ziua de sâmbătă? Dacă nu știți unde să plecați, atunci #diez vă recomandă cele mai cool și interesante evenimente pentru tine și gașca ta.

#Training: Siguranța este o prioritate!

Consiliul Național al Tineretului din Republica Moldova invită toți tinerii la un training deosebit, unde veți putea beneficia de sfaturile psihologului și tehnicile unui antrenor calificat, pentru a vă pregăti de un posibil asalt sau hărțuiri verbale.

E important să ne simțim siguri pe sine în viața cotidiană și să reacționăm corespunzător situațiilor imprevizibile. Vino la acest training pentru a te simți protejat!  Siguranța este o prioritate! Taxa:15 lei

Puteți efectua înregistrarea completând acest formular:

#Domnul Jordan și Dervișul Mastali shah

Universitatea de Stat de Cultură și Arte din Azerbaijan vă invită la spectacolul Domnul Jordan și Dervișul Mastali shah de Mirza Fatali Akhundzade

Povestea unui savant-botanist, domnul Jordan, și a dervișului Mastali shah – un vrăjitor cunoscut, se desprinde din cea de-a doua comedie, în patru acte, scrisă în limba azeră de către dramaturgul azer Mirza Fatali Akhundzade, în anul 1850. Scopul comediei era subminarea ideologie feudale caracteristice Evului Mediu și a superstițiilor existente. Prototipul domnului Jordan a fost Alexis Jordane (1814-1897), cercetător în domeniul științelor naturale din Franța, venit în acea perioadă în Transcaucaz pentru anumite cercetări în botanică. În particular, acesta a studiat flora din Garabach, care este și locul unde are loc acțiunea piesei. Mai mult ca atât, se presupune că M. F. Akhundzade îl cunoștea personal pe cercetătorul francez și obișnuia să vorbească cu el, lucru care i-a permis să creeze d. p. d. v. artistic imaginea savantului.

Intrarea este liberă. Teatrul „Luceafarul”, Veronica Micle 7, ora 17:00

#Laborator de Regie: meditație la tema „Obsesiile umane”

Această meditație este despre obsesii și despre consecințele lor asupra vieții omului, care, nu totdeauna, e capabil sau vrea să-și cunoască limitele profesiei, muncii. Or efortul depus, neținându-se cont de posibilități și de capacități, poate duce la urmări fatale. Lupta dintre dorință și rațiune dă naștere unui conflict interior, idee ce stă la baza spectacolului.

Facultatea Artă Teatrală, Coregrafică și Multimedia, str. A. Mateevici 111, ora 14.30

#Atelier de Pictură

Inspiraţie şi bună dispoziţie în fiecare sâmbătă la Atelierul de pictură pentru adulţi şi copii (Alecu Russo 57) Vă invită să petreceți timpul plăcut într-o atmosferă creativă!

Programul atelierului:

Durata ședinței – 3 ore, pauză de cafea inclusă Materialele de lucru sunt asigurate, iar după fiecare lecție vei pleca cu o creație proprie

Vino să pictezi! Numărul de locuri este limitat, pentru rezervări sunați la: 069705340, Mariana Baciu.

#Prăpăd 2018 Festival

Prăpăd Fest revine cu forțe noi! În data de 5 mai sunteți invitați și invitate la cel mai zgomotos eveniment al primăverii.

Locația: Club Seven, str.București 68 (fostul club Studio)

Preț: 200 MDL

Prețul în ziua evenimentului: 250 MDL Biletele le puteţi procura pe str.Puşkin 52, zilnic, de la ora 14:00. Sunați prealabil pe numărul de telefon: 062179003.

Pagina evenimentului aici.

#Răzbunătorii: Războiul Infinitului

tt

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente