06:52:33 19.04.2024
Stiri

Ceşti de cafea COMESTIBILE // INVENŢIE dulce şi prietenoasă cu mediul înconjurător

Economie 04.05.2018 07:30 Vizualizări2938 Autor: Ziarul National
Ceşti de cafea COMESTIBILE // INVENŢIE dulce şi prietenoasă cu mediul înconjurător sursa: one.ro


Românii sunt mari iubitori de cafea, acest lucru confirmat şi de ultimele date făcute publicităţii de Euromonitor. Potrivit sursei, în anul 2017, valoarea pieţei de cafea din ţara noastră a ajuns la 1,4 miliarde de lei, în creştere faţă de anii precedenţi.

Cu toate acestea, mulţi români preferă cafeaua de la automate, metodă deloc prietenoasă cu mediul înconjurător, ţinând cont că, anual, milioane sau poate zeci de milioane de peturi de carton şi plastic sunt aruncate la coşul de gunoi.

Pentru a combate acest fenomen îngrijorător, un român a introdus în ţara noastră o metodă mai dulce şi mult mai prietenoasă cu mediul, şi anume ceştile de cafea comestibile şi linguriţele din biscuite. Metoda este una occidentală, pusă la cale de un grup de mari branduri producătoare de cafea.

„Schimbarea pleacă din noi şi este foarte uşor să avem grijă de mediul înconjurător, totul este să ne dorim cu adevărat şi să conştientizăm cu adevărat că aşa nu se mai poate. Marile branduri de cafea au înţeles importanţa conservării mediului înconjurător şi, în acest sens, au creat ceştile de cafea comestibile, dintr-o napolitană specială, acoperite cu o glazură fină de ciocolată belgiană, o soluţie prietenoasă cu natura şi extrem de gustoasă pentru iubitorii de cafea şi nu numai. După succesul pe care l-am avut în România cu această metodă inedită, am adăugat la pachet şi delicioasele linguriţe din biscuite, pentru a aduce o notă de eleganţă”, declară Iosif Molnar, directorul magazinului Kafferoma, care a introdus pe piaţa din România inedita metodă de a savura cafeaua.

Ceştile comestibile de cafea şi linguriţele din biscuite sunt potrivite pentru oricine, fie că aleg să le consumi cu un espresso aromat, să le deguste cu coniac sau crème de wisky, sau să le savureze cu îngheţata preferată, acestea reprezintă o invenţie inedită atât pentru noi cât şi pentru mediul înconjurător.

Antreprenorul îi invită pe toţi să încerce aceste delicioase invenţii şi să îşi răsfeţe simţurile în fiecare zi.

Sursa: one.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md