(foto) Sportivii moldoveni au obținut 10 medalii la turneul de tenis de masă în memoria lui Eduard Golubev

unyvtrec

Jucătorii de tenis de masă din Republica Moldova au cucerit 10 medalii la turneul de tenis de masă în memoria lui Eduard Golubev. Acesata este al 15-lea turneu internațional de tenis de masă în memoria lui Eduard Mikhailovich Golubev, care a avt loc în perioada 28 aprilie și 1 mai în Izmail, Ucraina.

Cu medaliile de aur au venit studenților din Balți: Oleg Sharik Andrei Kurinnoy și Natalina Brynza. Locul doi a fost ocupat de sora ei Vitalina, iar în al treilea, actualul campion al Ucrainei printre cadeții (până la 15 ani) Iolanta Eutomyd din Odessa.

Moldova a fost reprezentată de către jucătorii de tenis ai școli sportive din capitala nr. 8 (antrenor Natalia Smirnova). Elevii Calarasi, instruiți de antrenorul Alexander Radu, și sudenii – jucători de tenis ai Școlii de tenis de masă din Cahul (antrenorul Yuri Stoyka). Jocurile s-au desfășurat în următoarele categorii de vârstă: băieți și fete 2008 și mai tineri, 2006 și mai tineri. 2003 an de naștere și mai tânăr.

mjhbgrvfce

 

ymunvtrec

Printre fetele tinere (2008 și mai tinere), Ekaterina Baragan din Cahul a câștigat. 12 finaliști principali au jucat în această categorie. Toate întâlnirile principalei finale Katya au câștigat și pe bună dreptate au devenit primul jucător de tenis. Locul al doilea este pentru o sportiva din cea de-a opta scoala sportiva a lui Daria Baranchan. Daria a pierdut doar la câștigător (1: 3).

27 de persoane au jucat în categoria bărbaților din 2008 și mai mici. Aici a devenit campion noul elev al Natalia Smirnova Egor Kabanyuk. Și aici în finalele principale au fost cei mai puternici 12 jucători. Egor toate întâlnirile principalei finale a câștigat și a marcat numărul maxim de puncte – 22.

În grupul din 2006 și mai mici decât fetele au jucat 16 persoane. Moldova a fost reprezentată de trei jucători de tenis. Și toată a șasea școală sportivă din Moscova. Camelia Merenko, Daria Baranchan și debutant al turneului internațional Valery Kravchenko.
unyvtrec

Un rezultat strălucit a fost demonstrat de Camelia Merenko. Toate meciurile elevii finale principale Natalia Smirnova au câștigat cu același scor 3: 0. O victorie necondiționată a jucătorului de tenis orientat spre goluri, apropo, campionul actual al Moldovei printre mini-cadeți (până la 12 ani).

Medalistul de argint a fost Sofia Verbitskaya din Izmail, al doilea doar câștigătorului Merenko. Locul al treilea a fost acordat lui Ksenia Chuba din Odesa. Să notăm și a patra rachetă – Valery Kravchenko.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente