07:00:10 19.04.2024
Stiri

Un supermodel australian a împărtășit REȚETA ei de mousse cu ciocolată și avocado

Știri 02.05.2018 18:30 Vizualizări1917 Autor: Ziarul National
Un supermodel australian a împărtășit REȚETA ei de mousse cu ciocolată și avocado sursa: tabu.ro


Elle Macpherson arată perfect la 54 de ani grație unui stil de viață sănătos pe care îl urmează cu sfințenie de ani de zile. Picioare tonifiate, abdomen sculptat și brațe bine definite sunt urmarea unei diete restrictive de la care nu se abate niciodată.

Fiecare apariție a lui Elle Macpherson este surprinzătoare, așa cum este și rețeta următoare pe care aceasta a împărtășit-o cu fanii săi. Este vorba despre un mic dejun secret, despre care fotomodelul susține că face „minuni”.

The Body își începe ziua cu un mousse de ciocolată cu avocado, super-sănătos și pe deasupra și sățios, dar care are grijă de siluetă. Rețeta a distribuit-o pe contul ei Instagram, spre deliciul pofticioșilor, care nu au mai contenit s-o laude.

„Arăți de 22 de ani și vreau să știu ce mănânci”, a scris un admirator pe Instragram, în timp ce altul i-a transmis: „Minunat, bună treabă. Îmi plac produsele tale. Arăți minunat. Vârsta e doar un număr”.

Elle Macpherson obține mousse-ul din:

jumătate de avocado

apă minerală

un produs propriu marca Welleco

două linguri de pudră de proteine

o lingură de pudră de legume verzi

Apoi le bagă la blender, pentru a omogeniza compoziția.

„Acesta este un mic dejun de vară delicios, dar foarte hrănitor”, a mărturisit Elle. „Conferă energie și conține pre și probioticele care susțin digestia și un PH echilibrat, ceea ce înseamnă că voi fi sănătoasă în interior și în exterior”, a adăugat ea.

Recent, fotomodelul a dezvăluit detalii ale rutinei sale zilnice. Elle Macpherson a renunțat definitiv la cafea și bea zilnic un amestec obținut din boia de ardei Cayenne, dizolvată în apă fierbinte cu lămâie.

De asemenea, aceasta a dezvăluit câteva din rețele ei de mic dejun bogate în proteine: ou ochi și pâine de secară fără gluten, fulgi de ovăz cu brânză și agave sau budincă de chia cu lapte de migdale.

Vedeta a fost dintotdeauna adepta unei diete sănătoase. Când a descoperit că nivelul pH-ului din organismul ei este sub cel optim, de 7,5 Elle a fost atentă să consume doar alimente alcaline, al căror pH să fie de cel puţin 7.

Sursa: unica.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md