/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO. VIDEO/ Accident nocturn la Ciocana. Patru automobile au fost făcute zob, iar șase persoane au ajuns la spital

missing
02 mai 2018, ora 18:01

Accidentul a avut loc la miezul nopții. Potrivit poliției, șoferul BMW-ului, în vârstă de 20 de ani și doi pasageri ai acestuia, precum și un taximetrist de 37 de ani și pasagerii săi au suferit traumatisme și au fost transportați la Ugență.

„Acum sunt internați în secțiile de profil, iar doi dintre aceștia fiind în stare mai gravă. Un bărbat a suferit o contuzie cerebrală fiind internat în secția terapie intensivă, iar cel de-al doilea a suferit o comoție cerebrală și a fost internat în secția reanimare”, susține Cristina Gorea, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Unul dintre pacienți a fost internat în secția de neurochirurgie. Tânărul de 23 de ani se află sub supravegherea medicilor.

„Este internat, este examinat din toate punctele de vedere. Este vorba de o comoție cerebrală, iar starea la moment este în afara oricărui pericol”, menționează Ion Marina, medic neurochirurg.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului: „Urmează să fie examinate imaginile de pe camerele de supraveghere din preajmă și se așteaptă și expertiza medico-legală pentru a stabili cu ce leziuni s-au ales persoanele care au fost transportate la spitalul de urgență după care va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare”.

În cazul leziunilor ușoare, șoferul care va fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei, iar în cazul leziunilor medii sau grave – șoferul vinovat riscă dosar penal.

Reporter: Carolina Russu
Operator: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram