(foto) Clasament Wardʼs Auto: 10 cele mai bune interioare auto ale anului 2018

Revista americană Wardʼs Auto al optulea clasament consecutiv – 10 cele mai bune interioare auto. În ediţia anului 2018 în formarea listei au participat 40 de automobile concurente, cu nouă mai multe decât în anul precedent, însă din nou doar zece au avut cele mai bune habitacluri în opinia redactorilor.

Interioarele maşinilor au fost evaluate timp de câteva luni după mai multe criterii, printre care: confort, estetică, ergonomie, calitatea materialelor şi atenţia la detalii. De asemenea s-a luat în calcul şi comoditatea folosirii sistemelor electronice de acolo.

Însă, pentru a mai diversifica acest clasament, care nu oferă uneia sau altei maşini o poziţie câştigătoare pentru că sunt din segmente diferite de preţ, juraţii au căutat interioare care să nu fie identice în mod banal cu altele şi să aibă soluţii estetice în culori mai deosebite.

Iată care sunt 10 cele mai bune interioare auto ale anului 2018, prezentate în ordine alfabetică (primele două imagini sunt cu habitaclurile maşinilor evaluate):

  • Chevrolet Equinox (preţ model testat: $36.375)
  • Range Rover Velar (preţ model testat: $91.830)

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Am încercat noul Range Rover Velar în Norvegia

  • Toyota Camry (preţ model testat: $39,253)

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Noua generație Toyota Camry – Premieră!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/