/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ În sectorul Râșcani a apărut o altfel de trecere de pietoni cu o vizibilitate mai mare pentru șoferi

missing
02 mai 2018, ora 10:50

„Se vopsește trecerea cu bicomponent, ce permite un grad mai înalt de securizare și are și o garanție de minim doi ani de zile”, spune pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur.

Dacă o vopsea obișnuită are un termen de valabilitate de doar câteva luni, vopsirea trecerii de pietoni cu produs Cold Plastic va permite o durată mai mare a acesteia, precum și o vizibilitate mai mare, aceasta fiind aplicată cu 3 mm deasupra asfaltului.

Utilizarea marcajelor durabile, cum ar fi cele din termoplast sau bicomponent este considerată o alternativă cost-eficientă în raport cu vopseaua, în special în cazul în care învelișul rutier este în stare foarte bună/bună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram