/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Accident pe șoseaua Balcani cu implicarea a trei mașini. Un minor de 13 ani, transportat la spital

missing
01 mai 2018, ora 17:18

Potrivit Nataliei Stati, ofițerul de presă al poliției Chișinău, un automobil de model Mercedes condus de un șofer de 44 de ani s-a tamponat cu un automobil de model Mazda și Dacia, ambele conduse de șoferițe de 35 de ani. În urma impactului, la spitalul pentru copii Valentin Ignatenco a fost transportat un minor de 13 ani, care se afla în mașina de model Mazda.

Pe cazul dat va fi pornită anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și în dependență de expertiza medico-legală șoferului, care va fi găsit vinovat, i se stabili pedeapsa. Potrivit datelor preliminare vinovat ar fi șoferul care conducea Mercedesul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram