/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Haz de necaz într-o stațiunea din România. Șoferul unui BMW a ajuns cu bolidul în Marea Neagră

missing
01 mai 2018, ora 17:25

Incidentul a fost filmat, iar în imagini se observă cum autoturismul de lux este împotmolit în nisip, în timp ce este scăldat de valurile mării, scrie Mediafax.

Mai mulţi tineri încearcă să scoată maşina din apă. Filmarea a fost postată pe paginile de socializare, dar, cu această ocazie a ajuns şi la omenii legii. Aceştia îl caută acum pe şofer, autoturismul respectiv fiind înmatriculat în judeţul Brăila.

Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram