(foto) Chișinăuienii vor să vadă crocodilul. Cozi imense la intrarea Grădinii Zoologice din Chișinău

zoo-920×507

Chișinăuienii se pare că au fost încântați de faptul că la Grădina Zoologică din Capitală au fost aduse animale noi. Astfel, aceștia au format cozi imense la intrare pentru a vedea cu ochii lor enoții, capibara, șarpele anaconda și crocodilul care a stat ferit de ochii vizitatorilor mai bine de 40 de ani.

31682478_1774908035907509_7202865579382800384_n
Sursă foto: Facebook/ Vlada Balica

Sergiu Pânzaru, directorul adjunct al Grădinii Zoologice, a spus că pentru expunerea crocodilului a fost amenajată o volieră cu bazin. Spații speciale au fost create și pentru capibara, enoți și unele păsări, care până acum au stat închise. De astăzi sunt expuși publicului și patru șerpi, alții urmează în zilele următoare, inclusiv anaconda.

Pe parcursul săptămânii trecute, s-au renovat o parte dintre voliere și au fost îmbunătățite condițiile de trai ale tuturor animalelor și păsărilor. Au fost reînnoite decorațiile, instalate lumini și cascade noi. Cheltuielile au fost acoperite de municipalitate, donatori și din resursele proprii.

Grădina zoologică este deschisă în toate zilele, de la 08.00 până la 20.00. Costul biletelor a rămas neschimbat: 30 de lei pentru adulți; 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari și gratuit copii până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente