/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Și-ar fi ucis prietenul la beție. Un bărbat din Ocnița a stat a stat cu cadavrul în șopron câteva săptămâni

missing
30 aprilie 2018, ora 15:47

Crima s-a produs încă la începutul lunii aprilie în satul Lencăuți, raionul Ocnița, dar a ieșit la iveală abia ieri.

„Acesta a comunicat că, la începutul lunii aprilie, în timp ce ambii se aflau în stare de ebrietate, în urma unui conflict, i-a aplicat victimei o lovitură cu toporul în regiunea capului. Ulterior, a ascuns cadavrul într-un șopron din gospodăria ce-i aparține”, susține dina Fomin, ofițer de presă Ocnița.

Cuprins de remușcări, suspectul a mers la Primăria din sat și i-a povestit totul primarului. Vecinii spun că cei doi erau prieteni din copilărie și obișnuiau să chefuiască împreună destul de des. Mai mult, în ultimul timp chiar locuiau împreună.

„Au fost undeva la lucru și au cinstit un pic. Dacă omul cinstește, sunt probleme. Să vă spun, după ceea ce a fost doi ani în urmă, parcă nu m-a șocat. La noi a fost ceva mai șocant. – Dar ce a fost? Doi au ucis toată mahala,” a declarat pentru tv8 unul din vecinul victimei.

Medicii legiști au găsit cadavrul în stare de putrefacție. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă vina sa va fi demonstrata, el riscă până la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram