/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Nu s-a asigurat când împrumutat mașina pentru o călătorie în Ucraina, iar faptul l-a costat un dosar penal

30 aprilie 2018, ora 15:23

Polițiștii de frontieră au scos din fluxul de mijloace de transport, prezent în punctul de trecere comun Palanca, o Toyota Corola pentru un control suplimentar. Mașina era condusă de un cetățean moldovean de 36 de ani, locuitor al or. Chișinău.

Ca urmare a verificărilor, în torpedoul mijlocului de transport s-au depistat 16 cartușe de calibru 7,62 mm, folosite pentru pistol cu gaze.

În cadrul audierii, tânărul a declarat că cele depistate nu-i aparțin, ba mai mult a precizat că mașina a fost luată cu împrumut de la o rudă.

Cazul este în continuare cercetat de polițiștii de frontieră. Șoferul riscă o amendă în mărime de la 650 la 950 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram